Nieuwsbrief 1

 


 

 

30/10


Kort nieuws

2e vrijwilligersbijeenkomst is aantocht!

Zaterdag 31 oktober is de 2e vrijwilligersbijeenkomst. Deze keer digitaal via Zoom. Nog niet aangemeld? Stuur snel een mail naar info@2cvfriends.nl

Clubs benaderd voor verspreiding

We hebben alle Citroën A-type gerelateerde clubs in Nederland een artikel gestuurd met het verzoek dit te plaatsen in hun clubblad.


Onderwerpen

  • Laatste vrijwilligersbijeenkomst/ herinnering
  • Voorstellen
  • Oproep 
  • Info

Laatste vrijwilligersbijeenkomst/ herinnering

26 september heeft de 1e vrijwilligersbijeenkomst plaatsgevonden, en sinds die tijd hebben we niet stil gezeten. Om de volgende bijeenkomsten nog beter voor te kunnen bereiden is het fijn als zoveel mogelijk mensen de enquête invullen. Op die manier krijgen we een goed beeld. Ook als je niet aanwezig was bij de bijeenkomst, is het waardevol om de enquête in te vullen.

Zoals we hebben gezien is er behoefte aan een regelmaat in de bijeenkomsten, de meeste van jullie hebben als voorkeur aangegeven om 1x in de 2 maanden bijeen te komen. Daarnaast hebben we gezien dat jullie bijdrage heel divers is, dat is heel fijn want we hebben voor alle verschillende taken mensen nodig. Gelukkig heeft het grootste deel van jullie er geen probleem mee om online een bijeenkomst bij te wonen, het liefst wel in combinatie met fysiek. Met de huidige corona maatregelen gaat het ons helaas niet lukken om op korte termijn een bijeenkomst te organiseren waar fysiek mensen bij aanwezig kunnen zijn.

We hebben al heel veel input voor de onderwerpen gekregen, maar zouden graag nog meer input willen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de bijeenkomst voor iedereen waardevol is. De link van de enquête: https://forms.gle/xzXDq5FivRdupxst9 (het invullen duurt 5-10 min).Een samenvatting van de besproken onderwerpen in steekwoorden kunt u vinden via deze link: klik hier.


Voorstellen

Deze maand; Willeke Bregman

Hoi ik ben Willeke, 20 jaar en ga al zolang ik me kan herinneren naar (wereld)meetings. Ik rijd sinds ik mijn rijbewijs heb wekelijks in de eend van mijn ouders en ben zelf met de eend naar de wereldmeeting in Kroatië gereden.

Ik zit in het 4e jaar van de Pabo en hoop dit jaar af te studeren. Met (meeting)vriendinnen en mijn zus heb ik het er al jaren over om een wereldmeeting in Nederland organiseren. Nu er ook andere mensen actief de wereldmeeting willen organiseren, ben ik meteen bij gesprongen om te helpen. 

Momenteel doe ik veel communicatie. Dat betekent dat ik de facebookpagina @2cvfriendsworldmeeting2025NLvrijwilligers heb aangemaakt en up-to-date houd, ik mails stuur naar mensen in de mailinglijst en communiceer met individuen die meer informatie willen krijgen of delen. Daarnaast probeer ik maandelijks deze digitale nieuwsbrief te vullen. Met het kleine team dat we nu hebben ontwikkeld vergaderen we al maandelijks sinds het einde van de wereldmeeting 2019 in Kroatië. Deze vergaderingen zijn vooral om het vuurtje te laten branden en het enthousiasme vast te houden. Mocht je nog vragen hebben of willen bijdragen aan de communicatie in de nieuwsbrief, facebookpagina of mail contact, neem dan gerust contact op met mij door de mailen naar, willeke@2cvfriends.nl

Volgende maand: Rolph van de Burgt


Oproep

Team: Het team van 2cv wereldmeeting NL is nog niet gevormd. We hebben nu een clubje waarmee we uit de startblokken zijn gekomen. Maar het formele bestuur is iets waar we de komende maanden een invulling aan willen gaan geven. Dat betekent dat er nu volop kansen zijn om je aan te sluiten bij het team!

Geïnteresseerd naar een (kar)trekkende rol tijdens het organiseren van vrijwilligers- bijeenkomsten en/of een bestuurlijke rol voor het organiseren van de wereldmeeting NL? Stuur dan een mail naar info@2cvfriends.nl


Info:

Voor (andere) vragen/ opmerkingen kunt u altijd een bericht sturen via facebook: @2cvfriendsworldmeeting2025NLvrijwilligers.

Met vriendelijke groet, Team 2cv friends