Nieuwsbrief uit Zwitserland

 


 

Beste 2CV Vrienden

Het Coronavirus heeft afgelopen jaar serieus impact gehad op ons allen, en in het bijzonder de vele evenementen die niet zijn doorgegaan. Dat geldt ook voor alle 2CV meetings.

Ondanks alles zijn de organisatoren van de Wereldmeeting voor 2CV Vrienden in 2021 vol goede moed dat het toch mogelijk zal zijn om het event op welke manier dan ook te laten plaatsvinden. Het plan wordt telkens aangepast aan de geldende mogelijkheden.

Stel dat we komende zomer nog steeds met strikte beperkingen te maken hebben, dan zullen we er alles aan doen om in ieder geval een meeting te houden met allen die zijn vooringeschreven. 

De datum van  voorinschrijving leidend zijn bij de selectieprocedure. Deelnemers die niet zijn vooringeschreven zullen geen toegang krijgen tot het terrein.

Natuurlijk hopen we er op dat dit scenario voorkomen kan worden en dat de Coronapandemie net zo stilletjes zal verdwijnen als dat hij is gekomen.

Het mag duidelijk zijn dat de huidige situatie in alle gevallen een enorme impact op het evenement heeft, waarbij we rekening houden met 2 scenario’s:

  • Door onzekerheid of angst komen minder eendrijders naar de wereldmeeting in Zwitserland dan verwacht, waardoor de inkomsten tegen zullen vallen.
  • We worden overrompeld door juist heel veel deelnemers omdat bijna alle andere meetings zoals de French National, DET en ICCCR niet zijn doorgegaan, waardoor de lokale overheid de toegang tot de meeting zal blokkeren. Alleen deelnemers die vooringeschreven zijn, zullen dan worden toegelaten.

In beide gevallen is het van groot belang, niet alleen voor de organisatoren maar zeker ook voor de 2CV rijders, dat zoveel mogelijk deelnemers zijn vooringeschreven. Doe dit bij voorkeur uiterlijk 31 december 2020, zodat je nog maximaal voordeel hebt van de kortingsregeling en verzekerd bent van een plek op de meeting!

Schrijf je daarom vandaag nog in op de website www.2cv2021.ch

Voor de volledigheid nog even de prijslijst die wordt gehanteerd

uiterlijk 31.12.2020uiterlijk 31.05.2021vanaf
01.06.2021
2CV (Dyane, Ami, Mehari, Acadiane,…) + HYEUR 100EUR 110EUR 120
CITROËN avant 27.7.90EUR 120EUR 130EUR 150
CITROËN après 27.7.90EUR 130EUR 150EUR 170
AUTRES (o.a. campers met aanhanger)EUR 200EUR 230EUR 250